Læs om Det gamle Rørvig og postkortsamlingen

Læs om hjemmesiden Det gamle Rørvig og send gerne en besked til  mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Om Det gamle Rørvig

Facebook
Email
Pinterest

Hjemmesiden om Det gamle Rørvig er oprettet med baggrund i en privat samling postkort fra Rørvig og Nakke, hvor det kan opleves hvordan det gamle Rørvig så ud i perioden ca. 1905 – 1970. Alle postkort vises med motiv, og har oplysninger om titel, datering og udgiver. Læs også en Hilsen fra Rørvig som viser uddrag af hilsner som beskriver miljø og landskab i datidens Rørvig. Med over 600 postkort i samlingen er der masser af spændende materiale for både lokale og turister. På siden Avertissement vises meddelelser og annoncer fra forskellige aviser i perioden 1870 – 1918.

Se også masser af gamle fotografier i private fotosamlinger fra Rørvig og Nakke, hvor du kan se billeder helt tilbage fra 1917 af bl.a. Kirkevænget, Rørvig Strand, Sandflugtsplantagen, Rørvig by, færgen, Dybesø, Vængerne, Rørvig Sogn, og Nakke. Oplev landliggerlivet i perioden fra 1930’erne og frem, i de mange unikke gamle fotografier fra lokalområdet.

rene.kragh

Det gamle Rørvig er udviklet og vedligeholdes af René Kragh, 48 år – som selv er opvokset og bosat i Rørvig. Hjemmesiden er et resultat af min historiske interesse for lokalområdet samt formidling heraf. Det gamle Rørvig var tidligere en del af siden Rørvig Guide, men er splittet op i efteråret 2021. Det gamle Rørvig opdateres løbende med nyt (gammelt) materiale – herunder postkort med datering og udgiver.

Denne hjemmeside viser dig det gamle Rørvig som der så ud for 100 år siden, mens hjemmesiden Rørvig Guide viser dig de samme områder som der ser ud i dag!

Det gamle Rørvig - Om